متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1404/09/16
  • - تعداد بازدید: 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

بازدید دانشجویان دانشکده تغذیه از کارخانه لبنی پرسوکا به مناسبت روز دانشجو

هم‌زمان با گرامیداشت روز دانشجو، اردوی علمی–آموزشی دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی، در روز پنج‌شنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، در این برنامه، شرکت‌کنندگان از کارخانه لبنی پرسوکا بازدید کرده و با فرآیندهای تولید، استانداردهای بهداشتی و اصول کنترل کیفیت محصولات لبنی از نزدیک آشنا شدند.

دکتر «مریم عباس‌والی»، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، در تشریح اهداف این برنامه گفت:
برگزاری این اردو در راستای ارتقای مهارت‌های کاربردی دانشجویان و پیوند بیشتر آموزش دانشگاهی با محیط‌های صنعتی انجام شد و تجربه‌ای مفید برای آشنایی عملی دانشجویان با صنعت لبنیات فراهم کرد.

در ادامه این سفر علمی، دانشجویان پس از صرف ناهار و استراحت در شهر خفر، از نرگس‌زار زیبای خفر نیز بازدید کردند. این بخش از برنامه، فضای متفاوتی برای ایجاد نشاط، همدلی و آشنایی با جاذبه‌های گردشگری منطقه فراهم ساخت.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده در پایان، ضمن تقدیر از همکاری اساتید و همراهی دانشجویان، بر تداوم برگزاری برنامه‌های علمی–فرهنگی در راستای ارتقای تجربه آموزشی و افزایش انگیزه دانشجویان تأکید کرد./ف.نوروزی فرد

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 139841
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید